Benvinguts! Us presentem un plat Michelin. A primera vista sembla un plat molt elaborat, però és d’aquelles receptes que agrairàs tenir a mà perquè queda molt exitosa, rica i sucosa i la dificultat és mínima. Ara posarem els ingredients i com es fa l’elaboració.   

 

Ingredients:  

  • 1K de secret Ibèric

  • Carn picada (1 unitat)

  • 200 g de bolets Xiitakes

  • 1 cullerada de concentrat de carn Bovril

  • 200 ml. De crema de llet de 35°

  • Oli d’oliva

  • Sal

  • Pebre negre

Elaboració:

1r: Elaboració Bròcoli.

Separa el bròquil en branquillons, renta’ls i asseca’ls. Neteja els bolets retirant la base terrosa; renta-les ràpidament sense deixar-les en remull, i fes-les a trossos si són grans. 

2n:  Afegeix bolets

Afegeix la meitat dels bolets, porta a ebullició i cou, barrejant contínuament, fins que la beixamel tingui la consistència desitjada. A part del foc i empolvora-la amb la nou moscada; rectifica de sal i pebre si cal, i passa-la a un bol. Tapa amb film, de manera que toqui la superfície, i deixa temperar.

3r: Enrotlla la carn amb bolets

Empolvoreu els filets de carn amb sal i pebre i esteneu-los a la superfície de treball. Omple’ls amb els bolets restants salpebrats, enrotlla’ls i subjecta’ls amb uns escuradents.

4t: Daura els rotllets

Escalfeu un fil d’oli en una per a ella mitjana, afegiu-hi els rotllets de secret i dureu-los per tot arreu fins que estiguin ben fets i cruixents. Retira’ls i elimina els escuradents.

5è: Serveix amb la beixamel i el bròquil

Salteu els branques de bròquil en unes gotes d’oli calent i salpebreu-los. Reparteix la beixamel als plats i col·loca a sobre els rotllets. Empolsa’ls amb el pebre rosa picat i serveix-los amb el bròquil.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 Alan Bitarov Gioeva