Preparació de la cantina

  PREPARAR A LA CUINA – LLETS: DE VACA  – TOMÀQUETS PER SUCAR – FORMATGE DE “BARRA” (tallat) – FORMATGE “MANXEC” (tallat) – BACÓ – PERNIL SALAT –…

General

Pastís de casament vintage tipus coquette

Ingredients (per a 30 racions aprox.): Pa de pessic de llimona i nabius pastís superior (motlle de 15 cm) 34gr de sucre 340r de mantega estovada 4 ous …

General, Postres, Receptes

Migas

Hola os presento mi nuevo plato de migas, lo que mas me gusta a mi; espero que os guste mucho y lo disfrutéis Ingredientes Para 4 personas 400…

General, Receptes

Apertura cantina

3 octubre a partir de les 9 del matí serà la reobertura de la cantina.

General

Rotllets de secret ibèric amb beixamel, bolets i bròquil

Benvinguts! Us presentem un plat Michelin. A primera vista sembla un plat molt elaborat, però és d’aquelles receptes que agrairàs tenir a mà perquè queda molt exitosa, rica i…

General

Coulant de xocolata amb llet condensada.

Hola a tots i totes! Us presentem el meu plat meravellós i m’agradaria que fos l’experiència  millor possible pel públic! Ingredients: – 200 g (1 pastilla) de xocolata…

General, Postres, Receptes

Les herbes aromàtiques a la cuina

    NOM  IMATGE  NOM CIENTIFIC  PLATS IMATGE DEL PLAT Romaní  Sàlvia rosmarinus Lluç amb vinagreta d’alls i romaní Sàlvia    Sàlvia officinalis Risotto de bolets    Julivert…

General

Recepta salsa aurora

  INGREDIENTS: 2 cullerades de mantega 2 cullerades de farina 1 tassa de llet 1/2 tassa de crema de llet 1/2 tassa de salsa de tomàquet Sal i…

General, Receptes, Salses

Salsa Carbonara

INGREDIENTS: 3 ous (o 4 rovells) 150 g. de cansalada viada 40 g. de formatge pecorino o parmesà Sal gruixuda Pebre negre    ELABORACIÓ: Tallar la cansalada en…

General, Receptes, Salses

Recepta pesto

  INGREDIENTS:   100 g d’Alfàbrega fresca, només les fulles. 200 g de formatge Parmesà. 75 g de pinyons. 2 Grans d’all. 160 ml d’oli d’oliva verge extra….

General, Receptes, Salses