SALSA CARBONARA CON NATA - Recetas de Cocina Casera y Facil

INGREDIENTS:

  • 3 ous (o 4 rovells)
  • 150 g. de cansalada viada
  • 40 g. de formatge pecorino o parmesà
  • Sal gruixuda
  • Pebre negre 

 

ELABORACIÓ:

  1. Tallar la cansalada en tiretes d’1 cm aproximadament.
  2. Daurar la cansalada viada en una paella a foc baix, durant uns 10 minuts.
  3. No ha de cremar-se, reservar quan estigui daurat.
  4. Ratllar el formatge bé fi.
  5. En un bol batre les gemmes dels ous i incorporar el formatge ratllat.
  6. Condimentar amb una mica de sal i pebre, amb una forquilla batre per a unir tot.
  7. Afegir la cansalada viada reservada, una mica més de formatge parmesà i tanquem escampant per dalt una mica de pebre per a donar a la nostra carbonara el toc final. 

 

Arnau Llanos perez