INGREDIENTS:
- 100 g d’Alfàbrega fresca, només les fulles.
- 200 g de formatge Parmesà.
- 75 g de pinyons.
- 2 Grans d’all.
- 160 ml d’oli d’oliva verge extra.
- Sal.
ELABORACIÓ:
- Separem les fulles d’alfàbrega de la tija, les rentem i assequem a consciència.Per eliminar tota l’aigua.
- Mentre les fulles d’alfàbrega s’assequen, pelem els grans d’all, els tallem en dos, al llarg, i retirem el germen.
- Torrem els pinyons en una paella, sense oli.
- Col·loquem tots els ingredients en el got d’un robot de cuina, juntament amb la meitat de l’oli i un polsim de sal, i triturem.
- Quan hagin obtingut unes farinetes i no s’aprecien trossos de pinyons ni d’alfàbrega, deixem de triturar per a afegir la resta de l’oli.
- Triturem de nou, només per a integrar l’oli.
Arnau Llanos Perez
Deixa un comentari