Quesadilla recepta
Ingredients:
–300 grams de pit de pollastre en filets
-3 tomàquets
-1 ceba
-150 grams de formatge cheddar ratllat
-4 cullerades d’oli d’oliva
-sal
-pebre
-Pernil dolç
Massa ingredients:
-500 g de farina
-1/2 culleradeta de pols d’enfornar
-1/2 cullerada de sal
-80 g de llard (es pot reemplaçar per oli)
-250 cc d’aigua tèbia tirant a calenta
Ingredients salsa:
-500 gr xerries
-1 Chile serrà o jalapeño
-1 Ramitas coriandre
-1 Tros ceba
-1 Dent all
-Al gust Sal i pebre
– Ceba per decorar
– Crema per decorar
Preparació: Quesadilla:
1r: Agafem el pit de pollastre i el Tallem a trossos i ho posem a la paella i deixem que es vagi fent.
2n: A continuació agafem els tomàquets i els tallem a rodanxes i també anem ratllant el formatge.
3r: Agafem la ceba i la tallem a juliana i ho posem a la paella i deixem que es vagi fent una mica.
4t: Agafem tots els aliments i ho anem muntant la quesadilla.
Preparació massa quesadilla
1r: En un bol afegim farina, i la sal remenem i incorporem la mantega.
2n: Comencem a i barrejar fins que ens quedi ben integrada totalment, ha de quedar com una sorra.
3r: Comencem a afegir l’aigua a poc a poc i anem barrejant.
4t: Fins que ens quedi una massa homogènia. Tapem i deixar reposar 10 minuts.
5è: Dividim la massa en 12 porcions i fem 12 boles petites.
6è: Agafem la massa i l’aplanem i la posem a la paella una estona i fem boltà i boltà que es cuini pels dos costats trellem la massa i ho deixem en un drap tapat.
Preparació de la salsa:
1r: Posem a coure els cherries i afegim l’all ,ceba, i el chile quan canvi de color apaguem el foc.
2n Comencem a liquar els tomaquillos amb el coriandre, la ceba i el chile i ho buidem a un recipient posem a escalfar, assaonar i checar si esta líquid es desitja agrega una miqueta d’aigua. Per acabar posem per decorar ceba i crema .
Al·lèrgens
-Ous
-Lactis
-Gluten
Arnau Llanos Perez
Deixa un comentari