Ingredients
Per a 12 unitats
- Xocolata negra 70% de cacau……………………………100 g
- Nata líquida……………………………………………………….80 ml
- Cava…………………………………………………………………..30 ml
- Sucre glacé………………………………………………………..25 g
- Mantega…………………………………………………………….5 g
- Gerds deshidratats……………………………………………25 g
- Cacau pur en pols
Com fer tòfones de cava i gerds
- Escalfem la nata al costat del sucre fins que bulli.
- En un bol trossegem la xocolata i aboquem la nata calenta per sobre mentre remenem amb unes varetes perquè la xocolata es desfaci completament.
- Afegim la mantega i el cava barregem totalment.
- Aboquem la barreja en una safata, tirem el gerd, remenem i refrigerem fins que la massa s’hagi endurit (com més prima sigui la superfície abans es refreda). Un cop tinguem la massa quallada, fem boletes de la mateixa mida amb una cullera i donem forma de boleta perfecta amb les mans, tenint cura de no fer gaire calor a la massa.
- Finalment, arrebossem cada tòfona en allò que preferim: cacau en pols, encenalls, boletes d’anís, etc. Refrigerem fins al moment de prendre en un recipient hermètic o tuper perquè la xocolata no s’humitegi.
Julia Herrera
Deixa un comentari