TREASURE ISLAND

Ahir els nois  i noies de cicle superior vam veure l’obra de teatre  ‘The Treasure Island’, representada per la companyia IPA Productions.

Jim és un noi que ha aconseguit un mapa d’un tresor I vol anar a veure si el troba. Demana ajuda al pirata Long John Silver però aquest no té bones intencions i intenta robar-li el mapa. Buscant el tresor, Jim viu moltes aventures i al final de la història…

Jim is a guy who got a treasure map and wants to see if he can find it. He asks for help from the pirate Long John Silver but he has no good intentions and tries to steal his map. In search of the treasure, Jim lives many adventures and at the end of the story …

Aquest article ha estat publicat en , English. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *