VAPOR BUXEDA VELL

Aquesta setmana l’alumnat de 6è hem anat a visitar el Vapor Buxeda de Sabadell.

Primer vam veure un audiovisual sobre l’evolució de l’industria tèxtil. Després la Marta, la guia, ens va donar unes capses.  Ens va anar cridant segons el contingut i així ens podia anar explicar el procés que segueix la llana fins convertir-se en un tros de roba.

Finalment, vam fet una visita a tot el Vapor. Vam veure l’interior de la xemeneia, la màquina de vapor, la sala de les calderes…  Ah, i també, al pati, vam poder fer un joc d’endevinar els sons que s’anaven sentint.

Si voleu veure les imatges, podeu fer clic a l’edifici.

Aquest article ha estat publicat en , Medi, Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *