L’aeroport de Sabadell 4t B

Bon dia!!!!

Us deixem les fotos de la sortida d’aquest matí!

Hem anat a l’aeroport de Sabadell! Ens han fet un recorregut per les pistes, ens han explicat perquè tenen àligues i falcons, hem pogut pujar en una avioneta i portar els comandaments. Ens han explicat què són els hangars i hem vist els mecànics arreglant les avionetes.

També ens han ensenyat un avió comercial que estava en un cementiri de Mallorca i que va ser transportat fins aquí peça a peça i l’han tornat a reconstruir. Actualment, serveix perquè les hostesses facin les pràctiques, per gravar pel·lícules i anuncis.

Una de les coses que més ens han agradat ha estat l’explicació dels bombers. Hi havia dos nois que ens han explicat quina és la seva feina a l’aeroport i han tret el camió i han fet una bona ruixada!!!!

Ha estat molt divertit!!!!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *