Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa


Demà 1 de març visitarem el Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa. Aquesta visita tindrà dues parts:

  • Visitar amb el vostre mestre una part del museu. Veurem l’evolució de les màquines a través de la història, com funcionava la fàbrica on està instal·lat el museu i els invents de Leonardo da Vinci.
  • El transport al llarg del temps: Visita guiada per conèixer l’evolució i millora del transport des dels seus inicis fins a l’actualitat. Els alumnes coneixeran la rèplica del primer avió que es va enlairar o un dels primers cotxes de vapor, o cotxes que funcionen amb energies renovables o veure com eren les benzineres de principis de segle o la col·lecció de motos Montesa. Tot per entendre de prop el salt tecnològic que ha permès la millora dels mitjans de transport.

Si us agrada el lloc i quedeu amb ganes d’explorar més a fons tot el que hi ha el museu també podeu anar amb la vostra família un altre dia.

Aquest article ha estat publicat en 4t, Medi, Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *