El Devorallibres ja està aquí

El passat dijous dia 26 de gener va començar el concurs lector de les biblioteques de Sabadell, El Devorallibres, enguany és la cinquena edició i arriba plena de sorpreses i novetats. És un concurs que pretén fomentar el gaudi per la lectura de manera lúdica entre els infants de 7 a 12 anys que utilitzen el servei de Biblioteques Municipals de Sabadell.

L’objectiu del concurs és convertir-se en devorallibres, conèixer un munt d’històries diferents i personatges fantàstics. Si s’arriba als 60 punts (6 lectures, cada lectura suma 10 punts) es podrà participar al sorteig de premis que es duu a terme a la festa final del Devorallibres. Cada nen/a pot fer dues participacions, o sigui 120 punts, un cop assolida la fita pot continuar llegint, els punts se li sumen però no acumula més participacions al sorteig.

Poden participar nens i nens nascuts entre l’any 2004 i el 2009 (de 2n de primària a 1r d’ESO) i s’estableixen dues categories de concursants que ens marquen les lectures que poden fer, tot i que poden llegir llibres de nivell superior.

  • Categoria gomet vermell (I** contes per a nens i nenes de 7 a 10 anys)
  • Categoria gomet verd (I*** narracions a partir d’11 anys)

En el moment de fer la inscripció se li lliura al nen/a un passaport de lectures que ha d’anar omplint a mesura que llegeix els llibres, el full d’instruccions i també un full de recomanacions.

Calendari

  • Dijous 26 de gener – Inici del concurs i de les inscripcions
  • Dissabte 18 de març – Data màxima d’inscripció
  • Dissabte 6 de maig – Data màxima per sumar punts
  • Dissabte 27 de maig – Festa final del concurs a la Biblioteca Vapor Badia
Aquest article ha estat publicat en 3r, 4t, Castellano, Català, Llibres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *