5 thoughts on “CAVALLETS DE MAR

 1. Sònia Lozano Regué

  Hem entrat amb l’Oriol P4A a veure si hi havia alguna informació sobre l’aquarium penjada i ens ha fet molta il·lusió veure les fotos que heu penjat. A l’Oriol li han agradat molt i ens explicava més detalls del que va veure. La veritat és que us felicitem pel treball fet i estem a l’espera de veure penjades les fotos de tots/es vosaltres. La foto del tauró no l’hem pogut veure. Què bonics els cavallets de mar!!!!

 2. Silvia p4B

  Hola! Soc la Silvia, la mestre de P4B (Cavallets de mar) En principi t’haurien de sortir totes les fotografies, inclosa la del Tauró, tot i que avegades en funció de les hores el bloc costa de carregar-se en la seva totalitat. Moltes gracies per participar!! un petó

 3. Sònia Lozano Regué

  Hola Sílvia sóc la mare de l’Oriol de P4A doncs quan intento entrar a la foto del tauró em surt aquest missatge:No hi ha cap article que coincideixi amb el criteri especificat
  Gràcies

 4. Silvia V.svazque6 Post author

  Hola Sonia, he tornat a penjar la fotografia del tauró…espesro que ara si que es pugui obrir, no se perque avegades no es penjen correctament.
  un petó

 5. Sònia Lozano Regué

  Hola Sílvia.
  Ho he tornat a provar i no ens surt la foto.Torna a sortir el mateix missatge. Però no et preocupis perquè ja hem vist el vídeo dels taurons i a l’Oriol li ha agrat molt. L’únic que em dèia és que on estava ell. Perquè diu que són els tauron de l’aquarium i que ell també estava. Són “tremendos”. Moltes gràcies per la feina que fas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *