HEM ANAT AL ZOO

Un bon dia, van aparèixer unes petjades al terra de la nostra classe i uns dies més tard vam trobar menjar d’animal escampat per l’aula! Un animal havia entrat a la classe dels Músics Riallers! Entre tots vam buscar de qui podien ser aqulles petjades. Vam trobar uns quants animals amb aquell tipus de petjada: el porc, la vaca, la girafa i el cérvol. Una nit vàrem deixar una càmera engegada per veure si podia fer una foto de l’animal que ens havia entrat i l’endemà vam trobar una foto de la cua del nostre intrús: era, sense cap dubte, una girafa!
Hem treballat la girafa i per poder-ne veure una en directe hem anat al Zoo de Barcelona. Allà a part de girafes hi ha molts altres animals!

Aquest article ha estat publicat en Músics Riallers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *