SORTIDA AL JARDÍ BOTÀNIC DE BLANES

Finalment, el passat 24 d’octubre vam poder anar al Jardí Botànic de Blanes Marimurtra. Vam fer aquesta sortida per veure diferents ecosistemes, ja que és el projecte que estem fent durant aquest primer trimestre.

Vam arribar al jardí amb carrilet i va ser molt divertit! També ens va agradar molt tot el que vam veure: vegetació i vistes al mar! Després de dinar prop de la platja i de jugar en un parc força gran vam tornar cap a Torelló amb molta més infomració de les adaptacions que els éssers vius fan al medi i de com es relacionen entre ells!

Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre mooolt!

Aquí teniu algunes fotografies!

IMG-20171027-WA0005

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a SORTIDA AL JARDÍ BOTÀNIC DE BLANES

  1. Pam diu:

    Sort de canviar el dia, així ho vàreu poder gaudir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *