BUSCANT COSSOS GEOMÈTRICS

Aquest curs hem jugat amb cossos geomètrics. Els hem manipulat, observat, estampat les seves cares, buscat les característique i classificat. Hem après que cada cos té unes característiques diferents; el número de cares, la forma de les seves cares, uns rodolen sempre, altres de vegades i uns altres no rodolen mai.
Per acabar aquest projecte vam fer un mural amb els cossos geomètrics; el cub, l’esfera, el prisma i el cilindre. Per fer-ho hem passejat per l’escola i hem fet fotos a objectes que tenen forma dels cossos geomètrics que hem après. Mireu quants n’han trobat…

Aquest article ha estat publicat en Músics Riallers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *