DIBUIXANT GIRAFES

Amb el projecte de les girafes hem après moltes coses, com són, on viuen, què mengen… Hem vist que són molt altes i que necessiteríem cinc o sis nens enfilats un sobre l’altre per arribar al seu cap. També hem après que uns sola girafa pesa més que tots els Músics Riallers junts! Ens hem fixat com tenen el pèl i que al cap hi tenen unes banyes molt estranyes. Hem descobert coses curioses com ara que tenen la llengua de color morat i que és tant llarga que es poden netejar les orelles amb ella! Una altra cosa curiosa és que les girafes beuen molt poca aigua ja que a la sabana, lloc on viuen la majoria de les girafes, hi han animals que se les volen menjar i la posició que adopten per beure aigua les obliga a deixar de vigilar perquè han d’obrir molt les potes del davant i han d’abaixar el coll fins a l’aigua!
Ara ja sabem moltes coses de les girafes, per això les sabem dibuixar així de bé!

Aquest article ha estat publicat en Músics Riallers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *