FEM MÚSICA PER CARNAVAL!!!

El divendres vam poder veure a l’escola el judici del Rei Carnestoltes, però abans de marxar ens ha volgut deixar una petita sorpresa!

Un joc interactiu on poder jugar i crear música perquè passeu una estona ben divertida!!!

Si cliqueu a l’enllaç d’aquí sota trobareu uns músics que començaran a tocar el seu instrument quan els cliqueu al damunt o bé el deixaran de tocar quan torneu a clicar. Poden tocar d’un en un o en grup. Podeu fer diferents combinacions i crear la vostra música de carnestoltes.

http://www.audepicault.com/fanfare/fanfare.htm

Espero que gaudiu molt!

Que soni la música!!!!

Aquest article ha estat publicat en 1r, 2n, 3r, 4t, , , CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, EDUCACIÓ INFANTIL, ESDEVENIMENTS, GENERAL, P3, P4, P5. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *