6è-Tutorial Hung-Sai per a flauta

El Martin i el José comparteixen amb nosaltres la seva pràctica instrumental. Gràcies nois per ajudar-nos a construir aprenentatges musicals i vitals. I gràcies també als cantants! La vostra ajuda serà molt valuosa pels vostres companys.

Tutorial Hung Sai from Julio Gracia Martínez on Vimeo.

“Crouching Tiger Hidden Dragon” (Tigre i Drac), està basada en poemes, mitologies, i cançons xineses com la que hem treballat aquest mes, de fet, el camí de la protagonista em recorda molt a la Hung-Sai. Tigre i Drac no és només un film d’arts marcials, també és una aventura mítica, una història d’amor, de reptes ineludibles, d’aprenentatges, de mestres i alumnes… Si no heu vist mai aquesta pel·lícula, us la recomano, a mi m’agrada tant que la he tornat a veure aquest cap de setmana 😉

Aquest article ha estat publicat en , CULTURA PARTICIPATIVA, PRÀCTICA INSTRUMENTAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *