Download Helper (per descarregar àudio i vídeo de pàgines de la xarxa).

Benvolguts pares, mestres i alumnes:

En varies ocasions molts de vosaltres m’heu preguntat com faig per descarregar vídeos del Youtube; el que jo faig servir és el downloadhelper, una extensió pel Mozilla Firefox molt útil i que em salva quan vull mostrar una audició a classe i pel que sigui internet no va bé. Us passo l’enllaç a la pàgina d’extensions oficial de Mozilla, és un programa gratuït, encara que accepten donacions, i el funcionament és ben senzill, ja que simplement s’afegeix al navegador un botó amb el logo de Downloadhelper que comença a girar quan pots descarregar-te un vídeo que estiguis mirant.

Aquí teniu l’enllaç de descàrrega i les explicacions amb més detall, bon profit!

Ah! També funciona amb altres pàgines de vídeo, fotos… i àudio!

Aquest article ha estat publicat en CULTURA PARTICIPATIVA, GENERAL, LABORATORI SONOR. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *