Joc: les notes al pentagrama

Nens i nenes de Cicle Superior, us presento en aquest article un joc per treballar (o repassar) les notes al pentagrama. Premeu a l’enllaç i atreviu-vos amb els dictats! Aquest joc es trobarà a partir d’ara a l’apartat “Per aprendre jugant…”

LES NOTES AL PENTAGRAMA

AVÍS! Aquests tipus de joc fan servir el “flash player”, la qual cosa fa que no funcionin en molts mòbils i tablets, i no precisament perquè els dispositius no tinguin prou tecnologia… espero que algun dia els fabricants deixin d’una vegada aquesta guerra per les patents i els diners, i pensin en el veritable significat de la paraula “progrés”.

Aquest article ha estat publicat en , , CICLE SUPERIOR, LLENGUATGE MUSICAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Joc: les notes al pentagrama

  1. Núria Fernández diu:

    Hola Julio, ja he jugat i m’he passat tots els nivells, encara que el de l’escala hem costa una mica més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *