Onychogomphus costae

Família: Gomphidae.

Identificació: Tot el cos és de coloració groguenca marronosa amb franges més fosques. Això fa que costi molt de veure’ls quan estan quiets, ja que es confonen amb la vegetació.

Mides: Tot el cos fa uns 45 mm de llargada.

Hàbitat: Viuen en rius i rierols, tot i que els adults s’allunyen bastant d’aquests indrets.

Període de vol: Juny-Setembre.

Costums: Odonats poc coneguts, ja que són escassos i difícils de veure habitualment.

Alimentació: S’alimenten d’insectes.

 

Quant a fturmo

Mestre de Primària a l'Escola Feliu i Vegués de Badalona.
Aquest article ha estat publicat en anisòpters, Gomphidae, Onychogomphus costae. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *