El concert de La Clika!

La setmana passada vam anar al Teatre Principal de Terrassa a veure els músics de La Clika. Hem dedicat molt temps a aprendre’ns les cançons i els balls de La Clika i hem acabat enamorats d’aquestes cançons tan maques.

La setmana passada vam sortir de l’escola una mica nerviosos. Quan vam arribar estavem super emocionats! Quasi que no vam seure a la butaca, perquè ens vam passar casi tota l’estona drets, ballant i cantant.

Quan vam sortir del Teatre Principal, algunes persones estaven una mica tristes perquè deien que ja s’havia acabat…

Recordeu que podeu seguir escoltant i ballant les cançons de La Clika amb els seus discs! A continuació us deixo l’enllaç dels dos discs que tenen:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *