Cel·lebració 150 anys de les Salesianes

El passat divendres vam celebrar la festa que commemora els 150 anys que Maín va crear la primera escola Salesiana. Per tant, fa 150 anys que va començar el projecte educatiu i de millora social que ha continuat la comunitat Salesiana fins a dia d’avui.

És per aquest motiu que alguns mestres i alumnes vam crear i gravar la cançó del 150 aniversari de les Salesianes. Agraeixo molt la col·laboració dels grups de 3r  B i de 6è Bi a la Rosa i la Mari per haver participat a crear aquesta cançó que tan ens va fer ballar.

Tot seguit, us deixem amb un vídeo de la celebració amb la cançó del 150 aniversari de les Salesianes. Potser us sonarà la cançó…

Visca les Salesianes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *