Comencem el nou curs 2019-20

Ja fa uns quants dies de l’inici de curs, però abans de començar a penjar les gravacions i  arranjaments  dels temes que hem anat treballant en aquests dos mesos, presentaré els alumnes que integren aquest any l’optativa orquestra, que més que orquestra podríem dir-li, banda de rock.

John Edward Angulo, Ainhoa Atarés, Alba Barceló, Lucas Bueno, Genís Díaz, Gerard Hernández, Nicolás Herrán, Naima Martin, David Martínez, Lucía Plana, José Raposo, David Raposo, Iván Romero i Sergi Salelem.

Alguns d’ells es presenten i fins i tot ens fan una demostració de les seves habilitats amb els seus instruments:

Ainhoa Atarés:

Em dic Ainhoa i sóc de segon de batxillerat. Porto desde quart de la eso estudiant a l’Ins ESTATUT i abans havia estat de P3 fins a tercer de la ESO estudiant a Maristes Rubi M’agrada molt la música en general però prefereixo la música en anglès, francès, italià… Porto des dels dos anys cantant en anglès, i vaig estar 3 anys a l’escola de música de Rubí.

 Sergi Saleem

Bon día! Tinc 15 anys, vaig néixer el setembre l’any 2004 i sóc alumne de 4rt de l’ESO. Porto tota l’ESO en aquesta optativa (4 anys) i em sembla molt divertida i interessant. Tocava el carilló durant 2-3 anys però aquest any m’he motivat i m’he anat més cap a el piano, ja que em sembla un instrument musical més “melodic”. Finalment, m’agrada el rock, el pop i m’agradaria seguir millorant amb el piano, la pràctica fa a el mestre.

Nicolás Herrán

Mi nombre es Nicolas, tengo 13 años, mis gustos musicales son Rock, Rock psicodélico, Dream Rock, Dream Pop, Pop psicodélico, Neopsicodelia, Reggae,etc. Se tocar la guitarra, el bajo y un poco piano.Me gustaria en la optativa tocar canciones un poco mas complejas y con los géneros que a mi me gustan, pero con las canciones que tocamos estoy comodo.

Nicolás a duo amb el Gerard Hernández:

 

Alba Barceló

Em dic Alba vaig a 4rt de la eso. Estudio al Ins Estatut des de 1r de la eso i a l’optativa de la Banda Musical també des de 1r. M’agrada la música en general, tocar instruments, escoltar música,compondre cançons. Se tocar 5 instruments  però només 3 dels quals toco bé, aquest instruments són l’ukelele, el baix elèctric, la guitarra, la bateria i el piano. I quan acabi 4rt vull estudiar un cicle de Tècnica de So i Imatge o Psicologia Infantil. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *