INTERCANVI AMB L’INSTITUT SALAS I XANDRI de Sant Quirze

El passat 26 de març, els alumnes de l’optativa orquestra de l’institut vam anar a l’institut Salas i Xandri de Sant Quirze a fer un concert als alumnes de 1r d’ESO.

El temes que vam tocar van ser els que vam treballar a l’optativa fins aleshores: Don’t stop me now de Queen, Lonely Boy de The black keys, Lie to me de Nikolas Josef, MonaLisa de Panic!In the disco i  The reason de Hoosbastank.

Aquest concert  estava emmarcat dins del projecte de l’àmbit artisticosocial que estaven fent els alumnes de 1r de l’ESO, Això em sona, sr. Luthier, l’objectiu del qual era que els alumnes aprenguessin  a construir un instrument i poguessin tocar una  petita peça musical amb acompanyament coreogràfic.

A continuació us mostrem un petit recull fotogràfic de la jornada:

Si voleu veure i escoltar el concert aquí el teniu!

Tot un èxit!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *