Musical T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré.

El 2013-2014  vam tornar  a preparar un musical després d’un temps de descans!!. El musical escollit va ser T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré. Primer de tot  vam convocar als alumnes interessats a participar en el musical, que vinguessin a una hora del pati  per tal d’explicar-los què faríem i com ho faríem. La convocatòria ser tot un èxit!

DSC_0211

            DSC_0213

També vam veure un vídeo   resum que vam preparar, on es poden veure uns fragments dels tres musicals que hem fet a l’institut anteriorment: Grease, La botiga dels horrors i Fama, perquè es poguessin  fer una idea del que seria el final d’aquest projecte.

Aquí teniu algunes fotografies dels participants, tant dels musics com els actors i cantants:

3ESOB flautes               3r ESO A

                                                              

                                       3r ESOC flautes

participants

                    Els alumnes protagonistes.

Els assajos de teatre els feiem per les tardes a l’aula de música i els de les cançons a les hores del pati per assajar les cançons dels solistes i per les tardes les cançons de grup. Aquí teniem algunes fotos.

3  2

1  4

Alguns departaments de l’institut es van encarregar d’organitzar el vestuari, el maquillatge, la perruqueria, el cartell del musical…

Concretament les professores Laura García, Rosa Puig i Ana Rueda del departament de socials juntament amb alguns alumnes de l’institut es van encarregar del maquillatge i de la perruqueria. Van venir alguns assajos per veure com havien d’anar els diferents personatges i van elaborar aquesta graella:

imatge perru

La professora d’anglès Liz i la Núria es van encarregar d’organitzar l’atrezzo i el vestuari:

atrezzo

La Nachi i l’Elisenda del departament de Visual i Plàstica van elaborar el cartell del musical. Ens va encantar!!!!!

cartell

Dues setmanes abans de fer la representació vam fer un assaig general en el gimnàs de l’institut. Aquí podem veure algunes fotografies:

00   222

99   55

77   88

333   22ç

111   11

En breu penjaré alguns fragments de la representació a la Sala de Rubí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *