Música i cinema

En l’optativa de 4rt estem treballant la música en el cinema.

Per començar hem definit què és la música en el cinema per a nosaltres.

A continuació llegeix les definicions dels següents personatges. Crea un document  i comenta en quines estàs d’acord, en quines t’identifiques o en quines estàs en desacord. Busca una fotografia i una breu biografia de cadascun dels autors de les definicions. Quan ho tinguis acabat penja-ho en el moodle de l’optativa de  música.

deficni

Començarem treballant el  llenguatge cinematogràfic. Haurem de veure el vídeo penjat en el moodle. Aquest  vídeo ens introdueix en el món del cinema i als elements bàsics del llenguatge cinematogràfic.Estudiem  els diferents gèneres cinematogràfics i les funcions de la música en el cinema, així com el llenguatge cinematogràfic per tal d’entendre millor aquest art.

A continuació us enllaço algunes de les webs amb les que hem treballat aquest tema:

Referent als orígens del cinema:

origenscine

 

Història de la música en el cinema

 

 

cinema

 

Evolució tecnològica del cinema

projector

 

 

Bandes sonores i compositors més  importants:

bandasonora

 

Per a treballar els gèneres cinematogràfics:

gèneres

 

gèneresII

 

Llenguatge cinematogràfic:

LLENGUATGE

Tests d’avaluació:

tests

 

cine

 

 

Heu vist la pel·lícula ET?  Aquesta pel·lícula la va dirigir Steven Spielberg i la seva banda sonora la va composar John Williams l’any 1982. En el vídeo de a continuació podràs veure el procés d’algunes de les decisions i acords entre compositor i director en quan a la música en aquesta pel·lícula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *