Òpera “Aïda” (dramatització a 2n)

Ja tenim l’estrena! El nostre fragment d’òpera és un èxit! L’ària “Ritorna vincitor!” de l’òpera Aida del compositor Giuseppe Verdi.

Recordem l’argument: Fa molts anys, Etiòpia i Egipte estaven en guerra. Aida era la filla del rei d’Etiòpia, una princesa. Els egipcis van fer presonera a Aida sense saber que era la filla del rei enemic. La van fer esclava. Amb el temps, Aida s’enamora d’un capità egipci, però la relació és impossible ja que ella és una esclava. El capità ha de marxar a la guerra i tota la cort de palau s’acomiada d’ell dient “Ritorna vincitor”. Aida també ho ha de dir, però això significa que derrotarien al seu pare. La princesa Aida es troba amb el cor dividit entre el seu capità estimat i el seu pare.

Quant a Edi

Mestre de música a l'escola Sant Joan de Berga
Aquest article ha estat publicat en 2n, Audicions, Dramatitzacions, Història de la música. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà