Un bon curs comença amb un bon somriure!

Un cop més en Joan Turu la clava trobant les paraules i els dibuixos que millor ilustren allò que pensem molts. Com jo no he sabut dir-ho millor, repeteixo les seves paraules i publico el seu dibuix per desitjar-nos un molt boO0ºOo0ºooOn curs 2015/2016:

“Demà comença un nou curs, una nova oportunitat per deixar endarrere aquella educació, que com diu Jorge Carvajal, prioritza “triomfar” a la vida i no enamorar-te d’ella. Cada cop som més els que volem una educació que ajudi a descobrir tot el potencial humà que portem a dins, una educació que esdevingui una eina de transformació social en què el somriure i la felicitat siguin els seus grans motors de canvi. Bon curs família! El canvi és possible i està a les nostres mans!”

IMG_4989

Quant a Edi

Mestre de música a l'escola Sant Joan de Berga
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Un bon curs comença amb un bon somriure!

  1. Hola Edi! M’alegro que tornis a obrir la barraqueta. El teu blog és una fantàstica font d’inspiració per a fer música amb els meus alumnes d’infantil. Moltes gràcies per compartir la teva feina i que tinguis un bOo0o0O0on inici!
    Marta / TresQuatreiCinc

  2. Edi diu:

    Moltes gràcies, Marta! Contentíssim que t’agradi i t’inspiri el que trobes al blog. M’he fet una passejada pel teu blog tresquatreicinc http://marta345.blogspot.com.es/ i el trobo genial. Felicitats per la feina tant bonica que fas i com la comparteixes. Recomanaré a les mestres d’infantil que el visitin i, igualment, s’inspirin.

  3. Ostres! Moltes gràcies! I “a reveure” 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà