Fins aviat, Puigsoler!

Després de tres anys treballant, ensenyant, aprenent i compartint experiències a l’escola Puigsoler, aquest curs no hi seré.

Durant tres anys, són molts els dies que he hagut de fer els 70 km que em separaven de casa a l’escola i els 70 km més de l’escola a casa: 140 al dia; 700 a la setmana; 3.000 al mes; 27.000 quilòmetres en un any… En tres anys són més d’una volta a la Terra!

Aquest curs em deixen anar a treballar a una escola molt més a prop, a 5 km de casa. Això ha estat una oportunitat que no he pogut deixar escapar.

De moment tinc permís per treballar en aquesta nova escola durant un any. Després… ja es veurà! La meva plaça de mestre continua sent la de l’escola Puigsoler. Qui sap si el curs que ve tornaré cap a Sant Vicenç de Castellet? De moment, que tingueu un molt bon curs amb el nou mestre de música, el David, que segur que ho farà genial, ja ho veureu!

Quant a Edi

Mestre de música a l'escola Sant Joan de Berga
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà