Dia Internacional de la Dansa

El 29 d’abril se celebra mundialment el Dia Internacional de la Dansa (DID). El Comitè Internacional de Dansa de la UNESCO proposà aquesta data per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre (29 d’abril de 1727), considerat el pare del ballet modern.

Cada any el DID converteix la dansa en la gran protagonista, reconeixent i recolzant l’esforç constant de totes aquelles persones que fan que la dansa sigui un fet i no només un somni.
El DID també és una festa on compartir la passió per la dansa en tota la seva diversitat i una ocasió per aproximar la dansa a tothom.

L’objectiu del DID sempre ha estat el d’acostar la Dansa a la ciutadania. I al llarg dels anys, l’APdC sempre ha organitzat activitats de caire festiu al voltant d’aquest dia. Sempre amb el propòsit de fer-ne màxima difusió a través dels mitjans de comunicació i aconseguir sensibilitzar la ciutadania.

Aquest dilluns, a la Plaça de la Catedral de Barcelona, a les 6 i a dos quarts de 7, es farà una acció multitudinària ballada i oberta a la participació de tothom, en la qual es representaran la gran majoria d’estils de dansa: Clàssic, Contemporani, Jazz, Claqué, Flamenc, Bhangra, Tradicional, Breakdance, Lindy Hop, Dansa creativa i Dansa lliure.

Quant a Edi

Mestre de música a l'escola Sant Joan de Berga
Aquest article ha estat publicat en Agenda, Dansa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà