3r i 4t – Cobla 2.0 al Palau de la Música

Avui hem anat al Palau de la Música Catalana a veure el concert “Cobla 2.0” de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

Hem pogut gaudir d’un espectacle de gran qualitat, en un espai incomparable i amb una proposta que situa a la formació de la cobla com a la Big Band catalana que és. Amb un repertori que passeja des de les sardanes de Joaquim Serra i Eduard Toldrà, per cançons populars catalanes, salts i danses de La Patum, composicions contemporànies, fins a la innovació del so de cobla amb propostes com La Santa Esfunkina (una versió hip-hop, funky i ska de La Santa Espina).

Quin goig veure les cares dels nens i nenes durant el concert i sentir els seus comentaris a la sortida, que confirmen l’èxit de la proposta de la Cobla Sant Jordi per fer arribar el so de la cobla a qualsevol àmbit imaginable.

Si voleu viure-ho en directe, aquest diumenge 3 de febrer teniu l’oportunitat de fer-ho dins el cicle Concerts Familiars al Palau.

Quant a Edi

Mestre de música a l'escola Sant Joan de Berga
Aquest article ha estat publicat en 3r, 4t, Agenda, Audicions, Concerts, Instruments. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà