El festival “El més petit de tots”

http://www.elmespetitdetots.cat/

8è Festival Internacional d’Arts Escèniques per als més petits (0-5)

17-25 novembre 2012

Els nens i nenes petits, en els seus primers anys, estan descobrint el món i, encuriosits, ho observen tot. Ells disposen de la capacitat de viure intensament l’instant present, una percepció allunyada de prejudicis i gens condicionada per les experiències acumulades. Amb aquests espectacles propers, intimistes i delicats, volem estimular les seves descobertes artístiques.

El festival “El més petit de tots” va néixer a Sabadell el 2005 impulsat per LaSala Miguel Hernández, amb una clara vocació internacional. En aquestes 7 edicions, el festival ha estat un aparador que ha mostrat creacions artístiques de qualitat i de proximitat, essent doncs tot un referent per aquest sector artístic tan poc desenvolupat al nostre país. Una aventura que ha anat creixent: l’any 2010 s’hi va incorporar el Teatre de l’Aurora d’Igualada i en aquesta edició, el festival s’escampa per tot el territori.

Quant a Edi

Mestre de música a l'escola Sant Joan de Berga
Aquest article ha estat publicat en Agenda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà