Petits Camaleons

Festival de Música per a nens i nenes.

6 i 7 d’octubre, Sant Cugat (Barcelona)

http://www.petitscamaleons.com/

Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per a vosaltres, nens i nenes de 3 a 12 anys, i evidentment per als vostres pares. Vosaltres en sou els autèntics protagonistes i tot està pensat i dissenyat perquè pugueu gaudir de la música com no ho heu fet mai. Volums adequats, concerts curts, varietat d’estils i artistes amb una predisposició molt especial. Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, Antònia Font, Els Amics de les Arts, Els Catarres, Gerard Quintana, La Pegatina, Lluís Gavaldà, Refree, Teràpia de shock, Txarango, i molts altres!

Quant a Edi

Mestre de música a l'escola Sant Joan de Berga
Aquest article ha estat publicat en Agenda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà