Tancat per vacances

Tanquem la paradeta d’aquest bloc de l’àrea de música i dansa al CEIP Sant Salvador. Després de més de 500 articles i vídeos, alguns d’ells visionats centenars de vegades, i els vostres comentaris, uns 250… ara li toca descansar una mica… Bé, i anar uns dies a la 4a Escola d’Estiu d’Educació Musical que es farà a Vic aquest juliol.

Al setembre començaré a una altra escola (encara no sé a quina, ja us ho diré). Aquesta feina comporta una mica de vida-laboral nòmada o itinerant: ens els darrers 10 anys he treballat a 7 escoles diferents. De totes elles em vaig emportant a la maleta un munt d’experiències, vivències, maneres de fer i de pensar, equivocacions i encerts que em permeten anar aprenent, mica en mica, què és això de fer de mestre. Gràcies a tots: alumnes, mestres i famílies, per tot el que m’heu ajudat a aprendre durant aquests dos anys. Bones vacances i… música i dansa per a tothom!
Edi

Quant a Edi

Mestre de música a l'escola Sant Joan de Berga
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Tancat per vacances

 1. Arnau diu:

  Esperem que et vagi molt bé, nosaltres també hem après moltes coses gràcies a tu i tot i que encara som petits segur que d’aquí uns anys encara et recordarem. Molt bones vacances i quan puguis vine a fer-nos alguna visita.

 2. Nèlia diu:

  Fins aviat,i gracies per tot el que ens has ensenyat.

 3. Cristina Grant diu:

  Només puc dir que ha estat una experiència meravellosa treballar amb tu . Et trobarem molt a faltar ! Ja saps que et trucaré continuament per que m’ajudis …
  Molta Sort !! i fins aviat !

 4. egonza35 diu:

  Moltes gràcies pels vostres comentaris…
  Jo també puc dir que he sigut partícip d’aquesta experiència meravellosa: he pogut practicar i cercar recursos de dansa, rítmica i moviment (que no tenia abans); he pogut aportar i provar activitats per l’aula de música sense les limitacions d’haver de seguir i acabar un llibre de text; i també ens hem endinsat, plegats, al món dels blocs. Gràcies per haver-m’ho facilitat tant.
  Ah! i no ho dubtis Cristina: truca’m, escriu-me i demana’m el que necessitis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà