5è i 6è – Quin món tan bonic! (What a wonderful world)

Ja ens la sabem de memòria!

Quant a Edi

Mestre de música a l'escola Sant Joan de Berga
Aquest article ha estat publicat en , , Cançons. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a 5è i 6è – Quin món tan bonic! (What a wonderful world)

  1. Aida diu:

    Jo crec que ens va quedar prou bé!

  2. David Montero diu:

    Hola a tots i totes, sóc en David Montero, mestre de música del CEIP Germans Corbella de Cardedeu. Us vull felicitar perquè m’ha encantat el treball que heu fet. La veritat és que el senyor Louis Amstrong s’ho mereix (si us pogués escoltar segur que li encantaria…). Nosaltres també estem treballant aquesta cançó conjuntament amb l’àrea d’anglès (mirem el vídeo, estudiem el text, la melodia… ja sabeu) Quan la tinguem preparada intentarem enregistrar-la en àudio o vídeo i la penjarem a http://agora.xtec.cat/ceipgermanscorbella/moodle/ i entreu al ‘bloc de la nostra escola’

    Fins aviat!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà