Per terra de dracs amb Pep López

Avui hem tingut una visita molt especial a l’escola: en Pep López ens ha portat l’espectacle Per terra de dracs, dins el programa de foment a la lectura del bibliobús. Hem pogut gaudir de moltes històries i cançons sobre dracs i éssers fantàstics com les dones d’aigua, el drac de Sant Jordi, els dracs de la Xina, els que ballen i treuen foc a les festes… tot voltant pel món amb el pati-patinet…

Vegeu-ne unes quantes fotos:

A més a més de la bona estona que hem passat, ens queda per a l’escola un bon record: tenim el CD Secrets d’un mentider. És el darrer disc editat d’en Pep López, que ja va per la 5a edició, amb més de 16.000 exemplars venuts, amb aires de big-band, de bossanova, de rumba catalana… de bona música i de qualitat per a tothom!

Quant a Edi

Mestre de música a l'escola Sant Joan de Berga
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà