2n – Coco-cavall

L’Anna ens ha portat un coco (la closca buida). Ens ha dit que l’han serrat i buidat a casa i que es pot fer servir com a instrument de percussió. Picant les dues meitats de closca fa sons que recorden el trot i el galop d’un cavall. Ella ho va veure a una obra de teatre que es diu Spamalot.
Nosaltres ho hem volgut provar.[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/lEWQuTt4dzI" width="425" height="350" wmode="transparent" /]


Ah! En aquest fragment de la pel·lícula Los cavalleros de la mesa cuadrada (y sus locos seguidores) dels Monty Python expliquen això dels cocos i... altres coses de les orenetes.Fer l'ullet Per cert, aquesta pel·lícula va inspirar l'obra de teatre que va anar a veure l'Anna.[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/eznjaPZvcqo" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Quant a Edi

Mestre de música a l'escola Sant Joan de Berga
Aquest article ha estat publicat en 2n, Moviment. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a 2n – Coco-cavall

 1. Muntsa i Pep diu:

  A l’Anna i al Sergi els va agradar molt veure “Spamalot”, de fet això del coco va ser molt divertit. Vam comprar un coco i ho posàrem en pràctica. Poc ens pensàvem que també es faria servir a l’escola. Els ha fet molta il·lusió portar-lo. 😉

 2. josune diu:

  anna toques mlot be el coco io a l’ordinador tambe vaig beure espamalot

 3. sergi diu:

  viska espamelot !!!

 4. queralt diu:

  La ana amb el coco ua fet molt bé i tots els altres tambe pero els sorollets no es que an cadat gaire bé !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà