Biografia

Kenny Vázquez i José Nieves, dos destacats joves porto-riquenys els qui es van iniciar en el món de la música per separat assistint a festes d’amics on van donar a conèixer les seves habilitats i talent, des dels dotze anys. Anys més tard van decidir unir els seus talents per a portar una nova alternativa en el gènere de l’regatón.El 2002 es van donar a conèixer participant juntament amb Q-Mack. posteriorment, van tenir l’oportunitat de participar juntament artista de la categoria de Nicky Jam i Lito i polonès així com Zion i Lennox.

Van participar en les produccions “Fuera De Serie Live” de Lito & Polonès (Ando Solo-Ken Y & Polaco) “Los bandoleros” sota la producció de Don Omar, Disc Millenium (Ella em hechizó) i “Los kambumbos” (Matándolo). La seva participació en el concert de Zion i Lennox per als enamorats en l’Amfiteatre Pont va ser molt ben acollit i els solidifica com el duo més prometedor del moment.

Ara amb el seu primer producció musical com a solistes RKM & Ken I Presenten: “Masterpiece” sota el segell Pina Records “RKM i Ken – I en la seva curta carrera en la indústria de la música van participar dels prestigiosos Premis Joventut a Miami d’aquest any 2006 .

Els reeixits joves van interpretar el seu exitós tema “down” juntament amb “EL Father” Héctor “El Bambino”, presentació espectacular que posiciona RKM i Ken-I entre els grans exponents del gènere del reageton. L’èxit i famós Daddy Yankee es fa ressò de l’èxit dels joves unint el seu talent en el tema “Me Matas” aconsegueix un re-mix espectacular. En tan poc temps firmes corporatives com ho és panasonic van escollir a novel duo per ser imatge de la prestigiosa línia en una campanya a nivell nacional que inclou televison, premsa, ràdio entre altre mitjans que contribuiran a el creixement aclaparador dels joves.

EL novel duo ratificar el seu talent amb un ple a capacitat en el seu primer concert Master Piece Tour amb el Coliseo de Puerto Rico.

El duet va comptar amb una magistral producció, dirigida per l’experimentat José “Mambru” Sánchez. Aplaudiments i crits van acompanyar els romàntics del regaeton durant tota la vetllada, “Dame lo que quiero”, “Y tu no estás”, “Dime”, “Aigo”, “Me estoy muriendo”, “Cruz y maldución”, “Me matas”van ser alguns dels temes que van provocar eufòria entre la fanatic. Master Piece el concert va comptar amb la participació d’uns dels pilars de la família de Pina Records, Nicky Jam veterà del gènere del regaeton que va posar a la frenètica fanatic a ballar amb la seva enèrgica participació, Cruzito, Carlitos Way, Pablo Portillo ex integrant del famós grup sovint van acompanyar el binomi en el que el públic catalogo com sorprenent i espectacular concert. Entre regaeton i Balada el duo incloc en el seu repertori bachata, Toby Love ex integrant del grup Aventura es va unir a Rakim y Ken-I vocalitzar el tema “Tengo un amor”, la interpretació de l’èxit tema “Down” comptar amb un convidat molt estimat per als seguidors del gènere del regaeton Héctor “El Father”.

Ambdós joves van demostrar la seva qualitat artística, RKM i Ken – I van evidenciar el seu carisma i humilitat agraint en tot moment al seu públic el seu èxit. D’obra mestra RKM i Ken-I, amb només una producció discogràfica en el mercat es van apoderar del Coliseo de Puerto Rico amb una assistència de més 20,000 fanàtics cantant la seva música. RKM i Ken – I després del seu èxit en el Coliseo de Puerto Rico estén la seva gira de concerts al Palau dels Esports en Mayagüez Puerto Rico i al Centre de Belles d’Arts de Santurce on novament van sortir airosos. Va ser al Centre de Belles Arts de Santurce el testimoni de la monumental sorpresa que li donés Luis Fonsi a Ken-I interpretant el tema “Si jo pugui”.

El duo també participa del tema “Quién me iba a decir” del famós interpreti espanyol David Bisbal de la seva més recent producció “Premonición”. El binomi actualment comparteix tarima al costat de l’juntament amb el Rei del Regatón Don Omar en la seva gira internacional, sense cap dubte RKM i Ken són les noves estrelles són un ritme i estil diferent i únic …

RKM i Ken I, en els seus plans futurs contemplen desenvolupar una campanya per incentivar els joves a com anar treballant per aconseguir les seves metes al costat de l’educació, la seva línia de roba i preparar la seva segona producció discogràfica. Actualment aquests reeixits joves llancen el proper dimarts, 12 de desembre el seu més recent producció resultat de l’espectacular concert masterpiece, anomenada masterpiece Sold Out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *