Projecte Art i Escola: EL CAOS

Us informem que aquest any l’escola torna a participar al projecte d’Art i Escola. Aquest projecte consisteix en treballar l’art a partir d’una temàtica concreta. Aquest any l’eix central del projecte és el CAOS.

Per iniciar l’activitat necessitaríem que tots els alumnes de l’escola portessin una definició del significat de CAOS: poden ser sinònims, definicions de diccionaris (psicològic, sociològic, filosòfic… els poden trobar a internet), explicacions personals, etc. A l’hora de presentar aquesta  definició podeu utilitzar diferents formats per tal de potenciar la creativitat: es pot representar mitjançant l’escriptura o el dibuix, en un post-it, en un tovalló de paper,  en un paper reciclat, en un tros de fullola, fent una composició amb lletres de diari,  en un “posa gots”…

Totes les definicions s’utilitzaran per confegir un mural  caòtic que s’exposarà  al vestíbul per explicar què és el caos.

El projecte del Caos que realitzarem a l’escola el basarem en el caos que genera el flux migratori dels refugiats. Per aquest motiu, necessitem també que tots els alumnes portin una foto dels refugiats impresa, o retallada de diari. Poden ser de qualsevol mida, però com a màxim de mig full.

La data límit per portar les definicions de Caos i les fotos de refugiats és el divendres 3 de març.

Com el curs passat, totes les escoles participants tindran la possibilitat d’exposar i donar a conèixer el seu projecte a la Universitat de Vic. Es farà una trobada d’escoles i els alumnes podran veure els treballs presentats. Com a cloenda, tots els treballs realitzats s’exposaran a l’ACVIC (Centre d’Arts Contemporànies de Vic).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

L’equip de mestres

Deixa un comentari