CONCERT DE NADAL 2016

Com cada any, us presentem el tradicional concert de Nadales que hem preparat per a vosaltres.

Els alumnes de P3 (La Selva) cantem la cançó del CAGA TIÓ. Esperem que us agradi.

[youtube]https://youtu.be/_wwSjSb_emQ[/youtube]

Els Massai Mara (P4) hem preparat una cançó molt tradicional, com “ELS CANALONS ESTAN MOLT BONS”, que com tots sabeu és el menjar típic del dia de Sant Esteve.

[youtube]https://youtu.be/DKRTys6-a9I[/youtube]

Els Kilimanjaro (P5), com que som els més grans d’infantil ens hem atrevit a cantar “JA ÉS NADAL”. És una cançó que segur tothom coneixeu.

[youtube]https://youtu.be/uco33UN9mqQ[/youtube]

A primària aquest any hem preparat un repertori de Nadales amb la música de cançons molt conegudes per tots vosaltres, però amb lletra adaptada al Nadal. Estem ben segurs que les reconeixereu de seguida.

Els nens i nenes de 1r, l’Amazones, ha volgut interpretar la seva cançó amb la música dels Beatles. Esperem que us agradi i podeu recordar temps enrere amb la cançó “Yellow submarine”. La nostra versió es diu “BLANCA NAVIDAD”.

[youtube]https://youtu.be/w1IPstKnAUs[/youtube]

Amb les classes New York i Hollywood (2n) ens anem als anys 70 i cantem amb la música de la sèrie televisiva “Cuèntame”. El títol de la nostra cançó: “CÀNTAME”.

[youtube]https://youtu.be/VIaVH3-vlS4[/youtube]

Amb la música de La Chica ye-ye ens traslladem als típics “guateques” de l’època dels 60. Esperem que us agradi la versió que hem preparat els alumnes de 3r (Les Torres Petrones i El Temple Blanc) “PASTORES, PASTORAS YE-YE”.

[youtube]https://youtu.be/AWtfvzyD0pw[/youtube]

Els Himalaia i Fujisan (4t) us interpreten “EL BAUL DE LOS REGALOS”, segur que ja sabeu amb la música de quina cançó….

[youtube]https://youtu.be/NgJi5lFW0dI[/youtube]

Les classes de Islàndia i Big Ben han volgut fer un tribut als Beatles. Estem segurs que tot heu ballat alguna vegada amb aquesta la cançó “Help”. La nostra versió es diu “HEY”.

[youtube]https://youtu.be/gAb62P2iYcU[/youtube]

Per finalitzar el nostre concert, us deixem amb els alumnes de 6è (Lapland i Atomium). Tot i que és molt més actual, estem segurs que “Bailando” és una de les cançons més conegudes dels últims anys. Us deixem amb “CANTANDO”

[youtube]https://youtu.be/3ZgS-6CNsgc[/youtube]

Fins aquí el nostre concert de Nadal. Esperem que us hagi agradat i gaudit de les nostres actuacions, de la mateixa manera que nosaltres ho hem fet preparant-ho.

Bon Nadal i Bon Any 2017!!!

Els alumnes i equip de mestres de l’Escola Miquel Martí i Pol.

Deixa un comentari