08.- Durant i després del curs o dels cursos Cooppel+ABP.- Autoavaluació

1.- En els cursos a distància cal fer les tasques que estaran dins del teu Pla de formació i que podràs consultar que estan a l’abast públic d’internet sempre respectant els Drets de la propietat Intel.lectual.  En els presencials cal assistir al menys del 80% de les 30 hores com a mínim com a imprescindible per a ser avaluat en els punts 2 al 4.-

2.- La capacitat de l’elaboració del PD (pla docent) o contracte d’autoformació del professorat en investigació psicosocial, i la seva execució i avaluació .

2.1.- La tasca de recerca, estudi, ampliació … en documentació per via internet.

2.2.- Es valorarà la feina feta i a la vegada compartida amb el grup de formadors/es: resums, esquemes, fotocòpies, apunts…com a recursos de l’elaboració, assimilació i construcció dels esquemes de coneixements.

2.3.- La implicació en els canvis introduits dins del centre educatiu. L’enrequiment de la programació didàctica docent i l’avaluació i revisió a partir de la seva execució en la pràctica.

3.- L’elaboració de jocs, de recursos i materials, tot seguint el protocol del  Cooppel; així com relats orals i escrits, de dibuixos i còmics així com el recull de contes i altres narracions. Els dissenys educatius d’inspiració constructivista, la coordinació i si s’esqueies el treball en equip que implica l’aprenetatge de la comunicació verbal.-

4.- Opcional per a després del curs.-

4.1.- Exposar. Preparar l’exposició als companys/es o en públic o participan en un programa de ràdio o també col·laborant en sessions d’intercanvi dins de les VIII jornades Ceradai i del segon Congrés Cooperis de Cooperació Educativa Ciutadana.

4..2.- Dinamitzar un taller Cooppel per a les famílies en el teu propi centre o fora d’ell.

4.3.- Redactar per a publicar dins de Cooppel Global, editora digital de Ceradai-Institut amb Dipòsit Legal i IBNN d’un article per a compartir en la comunitat educativa catalana respectant la propietat intel·lectual del o dels autors/es.

4.4.- Esdevenir Formador/a de Formadors/es com a professor/a de Cooppel per a impartir nous cursos o hores dins dels cursos de formació permanent del professorat al voltant del Cooppel. ABP i del Macroprojecte Cooppel ABP Cangur obert a tota Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *