02.- Cooppel+ABP: Aprenentatge Basat en Projectes amb la dinàmica grupal Cooppel de jocs de taula i de tauler en Cooperació pel Diàleg i per la Pau.-

La Causa Cooppel és promoure l’aprenentatge en grups de la forma més autònoma tant a nivell personal com col.lectiu de l’alumnat. Com més persones el practiquin millor.

El Cooppel és una dinàmica grupal per rols alternatius seqüencials que s’aplica en jocs de taula i de tauler, on l’alumnat fabrica els seus materials i després juga, sol/a, amb ajuda i/o en cooperació.

Per practicar el Cooppel cal saber i dominar-lo. En cas contrari poden haver efectes contraris als desitjats i resultats insatisfactoris als aspirats. Per això l’associació Ceradai-Institut dona suport moral al professorat i facilita ajuts com aquests cursos entre altres formes en la lluita a favor de l’èxit escolar, cultural i social.

Aprendre la dinàmica Cooppel i els jocs Cooppel és fàcil però com tot en la vida sempre es millor planificar-ho de forma col.legial amb altres companys/es. En aquest sentit restem a la teva disposició

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *