FESTA FINAL!!!!

AQUEST CURS, COM JA SABEU, HEM PARTICIPAT EN DIFERENTS CONCURSOS I ACTIVITATS RELACIONADES AMB LA LECTURA I ARA A FINAL DE CURS, LES DIFERENTS ENTITATS HAN  REALITZAT LES TROBADES I LES ENTREGUES DE PREMIS.
ACTE FINALS JOCS FLORALS:

DIPLOMES GUST PER LA LECTURA I MOSTRA AUDIOVISUAL:

This entry was posted in 8- General and tagged on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *