RECULL DE CONTES DELS JOCS FLORALS

MIREU QUINA IL·LUSTRACIÓ MÉS MACA QUE HA FET EN SERGI PORTELA DEL CONTE DELS “5 TRAPELLES EN BUSCA DEL TRESOR”. I QUINA LECTURA MÉS MACA QUE HAN FET LA XAVIER RIPOLL I EN MARIA SALLÉS DE LA POESIA “CARNAVAL”

SI VOLEU ESCOLTAR I VEURE LES IL·LUSTRACIONS DE LA RESTA DE PARTICIPANTS CLIQUEU AQUÍ

This entry was posted in 8- General on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *