DIA INTERNACIONAL DE LA POESIA

EL PASSAT DIA 21 DE MARÇ, VA SER EL DIA DE LA POESIA. AL LLARG DE LA SETMANA SEGÜENT VAM FER UNES SESSIONS DE MICRO OBERT. L’ALUMNAT VA LLEGIR DIFERENTS POEMES RELACIONATS AMB L’AIGUA (AQUESTA ERA LA TEMÀTICA D’AQUEST CURS) I VOLÍEM ENSENYAR-VOS COM VAN ANAR AQUESTES SESSIONS AMB UN VÍDEO.

ESPEREM QUE EL GAUDIU MOLTÍSSIM!!!!

This entry was posted in 8- General and tagged on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *