ENREDANT SANT JORDI

AQUEST SANT JORDI US PROPOSEM UN REPTE MOLT INTERESSANT!

LES BIBLIOTEQUES DE MATARÓ CONJUNTAMENT AMB LA MÓN MAS I EN LLUÍS FARRÉ ENS ENGRESQUEN A QUE ACABEM AQUESTA LLEGENDA DE SANT JORDI BEN ESBOJARRADA.

PRIMER DE TOT, CAL QUE MIREU EL VÍDEO. DESPRÉS INVENTEU UN FINAL AQUEST CAL QUE ENS EL FEU ARRIBAR A LA MEDIATECA ABANS DEL 22 D’ABRIL  JA QUE QUE FAREM ARRIBAR A TRAVÉS D’UN FORMULARI TOTES LES VOSTRES PROPOSTES. PER ACABAR EL DIA 28 D’ABRIL PODREU VEURE COM ACABA AQUEST SANT JORDI BEN EMBOLICAT!

This entry was posted in 7- BIBLIOTECA POMPEU FABRA, 8- General on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *