T’ATREVEIXES?

LES BIBLIOTEQUES DE MATARÓ PROPOSEN AQUEST REPTE PELS ADULTS. T’ATREVEIXES A PARTICIPAR? 12 MESOS 12 LECTURES. NO HO DUBTIS I SUBMERGEIX-TE DE PLE EN LA LECTURA!.

This entry was posted in 5- MESTRES, 6- FAMÍLIES, 7- BIBLIOTECA POMPEU FABRA on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *