ENDEVINACONTES: LA CAPUTXETA

AQUEST CURS L’ACTIVITAT D’ENDEVINACONTES JA TORNA A ESTAR EN MARXA! AQUEST GRUP DE PRIMÀRIA HA ESTAT INTERPRETANT EL CONTE DE LA CAPUTXETA VERMELLA I S’HO VAN PASSAR D’ALLÒ MÉS BÉ.

I BEN AVIAT PODREU GAUDIR DE LES AVENTURES DE PETER PAN, NO US HO PERDEU!!!!!

This entry was posted in 2-ETAPA PRIMÀRIA and tagged , , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *