TALLERS: EL COS HUMÀ

DURANT AQUEST TRIMESTRE HEM COMENÇAT ELS TALLERS. AQUEST ANY SÓN CONTES RELACIONATS AMB EL COS HUMÀ. DE MOMENT ESTAN TENINT MOLT D’ÈXIT. EL SEGON TRIMESTRE CONTINUAREM REALITZANT AQUESTS TALLERS, DE MOMENT US DEIXEM ALGUNES IMATGES PERQUÈ ANEU FENT BOCA AQUELLS QUE ENCARA NO L’HEU POGUT REALITZAR!

This entry was posted in 1- ETAPA INFANTIL and tagged , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *